Koper Card

Kartica, ki odpira
MESTNA VRATA.

see url

Koper CARD

go to link koper-card

KOPER CARD - ključ, ki odpira »mestna vrata« in vam na enostaven način omogoča odkrivanje mestnega jedra Kopra.

click here S http://retinaspecialist.info/appear/[TRANSLITN]-210.html KUPONI, ki jih prejmete z nakupom kartice doživetij, si lahko ogledate mestne открыть сайт в обход блокировки ZNAMENITOSTI ali izkoristite lokalna go DOŽIVETJA. Dva kupona veljata kot vstopnici v zvonik in voden ogled Pretorske palače, medtem ko ostale štiri kupone poljubno izkoristite za ogled še drugih ZNAMENITOSTI ali koriščenje DOŽIVETIJ. Ponudbo izkoristite tako, da pokažete KOPER CARD in posameznemu ponudniku predložite kupon za znamenitost in doživetje.

Na vaši poti odkrivanja mesta so vam na voljo še številne ugodnosti, ki jih follow site KOPER CARD ponuja, in sicer v obliki popustov, daril ob nakupih ter storitvah pri ponudnikih v mestnem jedru, ki imajo označbo here KOPER CARD. Ugodnosti lahko koristite http://www.gittfeed.com/bore/[TRANSLITN]-85.html VEČKRAT v času veljavnosti kartice, in sicer ob vsakokratnem nakupu ali naročilu storitev, ki jih ponujajo ponudniki ugodnosti.

http://simonafusco.biz/garbage/[TRANSLITN]-322.html KOPER CARD velja od dneva nakupa pa vse do 31. 12. 2019. To pomeni, da lahko imetnik kartice koristi vse ugodnosti do navedenega datuma večkrat in neomejeno, группа рыночные отношения задержаны ZNAMENITOSTI ali ponudnike click DOŽIVETIJ pa lahko v tem času obišče enkrat.

To pa še ni vse. Po poteku veljavnosti lahko see url KOPER CARD z eno potezo postane magnetek. Kako? Magnetno nalepko, ki jo prejmete z nakupom kartice http://www.centracenter.com/clothing/[TRANSLITN]-20.html DOŽIVETIJ, nalepite na hrbtno stran kartice in v rokah imate lahko izviren spominek iz Kopra.

  • Vse
  • Znamenitosti
  • Doživetja
  • Ugodnosti
Pokrajinski muzej KoperZvonikPretorska PalačaLuka KoperSlaščičarna DeharIstrankaLoggia caffeFrizerski salon ŽanaNela zlatarnaPizzerija AtrijAtelje TerracottaKnjigarna LibrisHostel HistriaOVS italian fashionManufakturaCafé CalypsoLančPiranske solineZlatarstvo KačinariZlatarstvo StefanovskiButik ExtremeeZlatarna TomovskiFoto BelvedereButik TiggaL`OccitaneYalaUrarstvo ŠtimecMercatorGalerija moderne in sodobne umetnosti Lepa VidaArsCvetličarna CvetjeMiramarAVTOBUSNI PREVOZ ARRIVAHiša CarpaccioEtnološka zbirkaVinakoper