Koper Card

Kartica, ki odpira
MESTNA VRATA.

Koper CARD

koper-card

KOPER CARD - ključ, ki odpira »mestna vrata« in vam na enostaven način omogoča odkrivanje mestnega jedra Kopra.

S KUPONI, ki jih prejmete z nakupom kartice doživetij, si lahko ogledate mestne ZNAMENITOSTI ali izkoristite lokalna DOŽIVETJA. Dva kupona veljata kot vstopnici v zvonik in v Etnološko zbirko, medtem ko ostale štiri kupone poljubno izkoristite za ogled še drugih ZNAMENITOSTI ali koriščenje DOŽIVETIJ. Ponudbo izkoristite tako, da pokažete KOPER CARD in posameznemu ponudniku predložite kupon za znamenitost in doživetje.

Na vaši poti odkrivanja mesta so vam na voljo še številne ugodnosti, ki jih KOPER CARD ponuja, in sicer v obliki popustov, daril ob nakupih ter storitvah pri ponudnikih v mestnem jedru, ki imajo označbo KOPER CARD. Ugodnosti lahko koristite VEČKRAT v času veljavnosti kartice, in sicer ob vsakokratnem nakupu ali naročilu storitev, ki jih ponujajo ponudniki ugodnosti.

KOPER CARD velja od dneva nakupa pa vse do 31. 12. 2017. To pomeni, da lahko imetnik kartice koristi vse ugodnosti do navedenega datuma večkrat in neomejeno, ZNAMENITOSTI ali ponudnike DOŽIVETIJ pa lahko v tem času obišče enkrat.

To pa še ni vse. Po poteku veljavnosti lahko KOPER CARD z eno potezo postane magnetek. Kako? Magnetno nalepko, ki jo prejmete z nakupom kartice DOŽIVETIJ, nalepite na hrbtno stran kartice in v rokah imate lahko izviren spominek iz Kopra.

  • Vse
  • Znamenitosti
  • Doživetja
  • Ugodnosti
Etnološka zbirkaPokrajinski muzej KoperPretorska PalačaZvonikLuka KoperSlaščičarna DeharLoggia caffeIstrankaNela zlatarnaI & MPizzerija AtrijFrizerski salon ŽanaHostel HistriaOVS italian fashionManufakturaSuperSokCafé CalypsoLančButik tiskovinKnjigarna LibrisDomekZlatarstvo StefanovskiButik ExtremeeZlatarna TomovskiFoto BelvedereButik TiggaL`OccitaneAtelje Terracottare:galleryPiranske solineZlatarstvo KačinariYalaUrarstvo ŠtimecMercatorArsGalerija moderne in sodobne umetnosti Lepa VidaSLADOLEDARNACvetličarna CvetjeMiramarAVTOBUSNI PREVOZ ARRIVAHiša Carpaccio