Koper Card

Luka Koper

Koper je tesno povezan z mednarodnim tovornim pristaniščem, ki že desetletja predstavlja slovensko https://drodystuffs.info/tulatyumen-kupit-zakladku-marok-lsd-250-mkg.html okno v svet. S kuponom za ZNAMENITOST in DOŽIVETJE si pristanišče lahko ogledaš z avtobusom. Za vodeni ogled je potrebna predhodna najava, saj je število mest omejeno. 

Vodeni ogledi pristanišča potekajo:

Kako si lahko rezerviraš svoje mesto in se prijaviš za ogled pristanišča?

  • Pokliči na TIC Koper, 05-6646-403 ali pošlji elektronsko sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do petka, do 12. ure (dan pred tvojim ogledom pristanišča).

https://vinelasbila.ru/tbilisi-kupit-zakladku-metadona-metod-med.html Zaradi posebnega režima, ki velja na carinskem območju Luke Koper, s seboj prinesite osebne dokumente, saj boste morali pred vstopom v pristanišče izpolniti poseben obrazec.

Koliko znaša vstopnina?

  • S KOPER CARD je ogled pristanišča brezplačen, vodniku na avtobusu le oddaš KUPON ZA ZNAMENITOST in DOŽIVETJE, ki si ga prejel z nakupom kartice doživetij (vendar je OBVEZNA predhodna rezervacija);

 Organizirane skupine s svojimi avtobusi se obrnite na Luko Koper na TEJ POVEZAVI.

Kje lahko parkirate svoja prevozna sredstva?

  • parkirišče za kompleksom »BARKA« na Ferrarski ulici;
  • več parkirišč na S Obvoznici.