Koper Card

Brezkontakne kartice KOPER CARD PLUS

Nove brezkontaktne Koper Card Plus kartice so na voljo v štirih motivih.

karticeplus1

VREDNOSTNA KARTICA je brez imena in je prenosljiva. Pri vožnji z mestnim avtobusom bo ta kartica omogočala brezplačno prestopanje v roku 30 minut od validacije prve vožnje. Vrednostno kartico bo možno napolniti z dobroimetjem do 50 €.
TERMINSKA KARTICA nadomešča dosedanje personificirane mesečne vozovnice za vožnjo z mestnimi avtobusom in bo omogočala neomejeno število voženj v mesečnem obdobju. Kartica je izdana na ime in ni prenosljiva.
Prva izdaja novih terminskih kartic bo potekala na prodajnem mestu AP Koper, Kolodvorska 11, kjer nanjo zapišemo pravico do uporabe posamezne vrste mesečne vozovnice. Za prvo pridobitev kartice bodo potrebni enaki dokumenti, kot doslej za pridobitev mesečne vozovnice.
Polnjenje terminske kartice je mogoče na kartomatu in vseh drugih prodajnih mestih, kjer se veljavnost kartice za izbrani mesec podaljša s plačilom izbrane mesečne vozovnice. Poleg ali namesto mesečne vozovnice lahko na terminsko kartico naložite tudi izbrano vrednost dobroimetja (do 50 €) in ga uporabite za plačilo drugih storitev, ki bodo vključene v sistem kartice Koper Card Plus. Če imate na terminski kartici naloženo veljavno mesečno vozovnico, vam sistem upošteva to in ne trga sredstev, če pa bo sistem zaznal, da na kartici ni naložene veljavne mesečne vozovnice, samodejno s kartice odšteje vrednost vožnje.
Kartica Koper Card Plus je trajna.